De Flexibele Topstylist!

TOPCHIC & NECTAYAMASTERY --Verras je blonde, bruine, rode en grijze klanten met ongelimiteerde kleur mogelijkheden, 100% grijsdekking, ultieme houdbaarheid en gelijkmatigheid van de Topchic en Nectaya series. Leer hoe je de natuurlijke schoonheid van je klanten verbetert met de meest prachtige haar kleur.

COLORANCEMASTERY --Leer alles over demi-permanent kleuren met Colorance. Het seminar biedt je de meest uiteenlopende kleurmogelijkheden, waarmee je tegemoet komt aan realistische behoeften en verwachtingen. Ontdek een assortiment services waarvan je klanten zullen houden. van glansverbetering tot de meest spannende modekleuren en grijscamouflage.

FOILINGMASTERY --Leer de klassieke techniek van highlighten met folies. Ontdek hoe je plaatsingen kunt aanpassen om verschillende kleureffecten te bereiken en meer dimensie in je kleur te brengen.

BLONDEMASTERY --Leer alles over blond: de veelzijdigheid, uitdagingen en schoonheid. Maak jouw salon hét adres voor blond. Doe de kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om perfect blond te creëren, elke keer weer.

ELUMENMASTERY --Ontdek eindeloze mogelijkheden om je klanten te verbazen met duizelingwekkende glans, ongelofelijke houdbaarheid en gelijkmatigheid van een permanente kleur. Leer hoe je jouw salonmenu uitbreidt met eersteklas Elumenservices, die perfect zijn voor je meest veeleisende klanten.